• Levering binnen 3 werkdagen
  • Groot assortiment
  • Deskundig personeel

Split grind: wat is het?

De term split grind is een zeer veel gebruikte term: maar wat betekent het eigenlijk? In principe refereert u wanneer u de term split grind gebruikt aan split, een prachtig soort gesteente wat u gebruikt om uw tuin te verfraaien, een mooie oprijlaan aan te leggen, of bijvoorbeeld het vullen van een grindpad. Ongeacht de omvang van het project Splitensiergrind.nl heeft een gigantisch assortiment siersplit op voorraad. Split is in tegenstelling tot grind redelijk hoekig en daardoor steviger: uitermate geschikt dus voor een oprit waar regelmatig voertuigen overheen rijden.

De soort split grind

Twijfelt u nog tussen siersplit soorten? Bijvoorbeeld tussen de soort Ardenner split en de soort basalt split? Bedenk dan eerst waarvoor u het soort siersplit wilt gaan gebruiken. Een zeer mooie afwerking kunt u realiseren door te kiezen voor de Ardenner variant. Dit donkere gesteente geeft uw tuin of ander project een iets meer grauwe look. Gaat u voor een open tuin en wilt u daaraan iets meer kleur geven? Kies dan voor Basalt split.

Voordelig via Splitensiergrind.nl

De meest voordelige manier om grind te bestellen is via Splitensiergrind.nl: wij staan voor een assortiment grind producten van kwaliteit. Door de samenwerking met exclusieve toeleveranciers zijn wij in staat een prachtig natuurproduct aan te bieden. Een selectie van ons meest verkochte grind artikelen:

Al deze soorten grind hebben één eigenschap gemeen: het is een toevoeging op uw tuin of ander aan te leggen project. Het vergt weinig tot geen onderhoud om uw grind te onderhouden. Belangrijk daarbij is om onder uw grind de juiste ondergrond te leggen. Dit doet u door onder het grind eerst grindplaten te plaatsen. Vervolgens zult u zien dat de vorm van het grind, ook wanneer hier veel voertuigen overheen rijden,  prachtig behouden blijft . Een andere optie is het toevoegen van worteldoek onder het grind. Dit zorgt ervoor dat er geen gewassen door het grind heen gaan groeien. Het grind behoudt zijn prachtige vorm en u heeft er geen omkijken meer naar

Split grind direct bestellen

Via onze webshop kunt u split grind 24/7 bestellen. Bekijk rustig ons complete assortiment online. Aarzel niet bij eventuele vragen, maar neem vooral contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Bestel onze Split grind toppers