• Levering binnen 3 werkdagen
  • Groot assortiment
  • Deskundig personeel

Limburgs wit grind

Één van de meest gangbare grind producten is zonder twijfel Limburgs wit grind. De naam doet denken aan een wit soort grond, echter is Limburgs wit grind een combinatie van verschillende soorten grind. Naast de witte stenen worden er namelijk ook stenen gebruikt met een zwarte of grijze tint. Dit alles maakt het een zeer gevarieerde grindsoort  waardoor het op veel plaatsen toe te passen is. Het is zeer populair in Engeland, waar je het gebruik van Limburgs wit grind ook vaak terugziet op boerderijen. Het wordt daarom logischerwijs ook wel boeren grind of kiezels genoemd.

Wilt u uw oprit verfraaien door Limburgs wit grind te gebruiken? Leg dan voor het plaatsen van het Limburgs wit grind grindplaten  neer. Dit voorkomt spoorvorming in het grind en hierdoor heeft u weinig tot geen onderhoud  aan het geheel. Voor onze andere soorten grind verwijzen wij u naar de pagina losgestort grind en split

De beschikbare varianten

Limburgs wit grind is dé standaard in grind. Het is de meest bekende vorm van grind die beschikbaar is en is dan ook een veel gekozen vorm. Wij bieden de volgende standaarden aan:

Zoals u ziet heeft u de keuze uit een groot aantal opties. Bekijk voor nog meer inspiratie ook ons assortiment basalt split,  assortiment ardenner split en assortiment stapelblokken.

Toepassing van Limburgs wit grind

Het grote voordeel van Limburgs wit grind is dat deze overal toepasbaar is. Dit komt omdat het een zeer toegankelijk soort grind is die in alle omgevingen volledig opgaat. Een veelgehoorde melding van onze klanten is dat het, bij bijvoorbeeld de aanleg van een oprit, perfect geplaatst kan worden in combinatie met een grindplaten ondergrond. Vervolgens kunt u er jarenlang met groot gemak overheen rijden, het grind zal zijn vorm behouden.

Limburgs wit grind snel bestellen

Bestelt u vandaag nog, dan zullen wij direct aan de slag gaan met het verwerken van uw Limburgs wit grind order. Door onze professionele en vakkundige medewerkers wordt uw order samengesteld en vervolgens per vrachtwagen naar het opgegeven adres vervoerd.

Heeft u nog vragen omtrent de producten die u bestelt heeft of over de levering an sich? Vraag het ons gerust en bel ons per telefoon via 073-5213715 of stuur een vraag in via ons contactformulier

 

Bestel onze Limburgs wit grind toppers